Deklaratë për Shtyp 14.09.2016

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame dhe Kryeregjsitruesi Ilirjan Muho zhvilluan një deklaratë të përbashkët shtypi mbi marrëveshjen  ALUIZNI-Hipotekë. Nga dita e hënë fillon zbatimi marrëveshjes midis këtyre dy institucioneve për regjistrimin dhe lëshimin ...
Më Shumë