Ndarja e Lejeve te Legalizimit ne Laprake

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI Artan Lame, i shoqëruar nga deputeti i zonës Rakip Suli dhe nga drejtoresha e Tirana-Veri Mirvjena Xhema, kanë qenë sot në njësinë administrative nr.11, Laprakë, për të ndarë leje legalizimi. Në një komunikim me banorët e zonës drejtori i...
Më Shumë