Leje Legalizimi në Njësinë 3

Drejtori i Pergjithshem i ALUIZNI-t Artan Lame se bashku me Ministren e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermeni dhe deputeten Blerina Gjylameti kane ndare leje legalizimi per banoret e njesise administrative nr.3. “Tashmë jemi në pragun e zgjidhjes së një problemi tjetër, të...
Më Shumë