Ndahen 700 leje legalizimi në Ishëm

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, Artan Lame së bashku me Kryetarin e Kuvendit Ilir Meta, Ministrin e Mjedisit Lefter Koka dhe drejtorin e ALUIZNI-t Durres Flamur Gjuzi, morën pjesë në ceremoninë e dorëzimit të 700 lejeve të legalizimit në Ishëm të Durrësit. Lame tha se...
Më Shumë