Ndahen lejet e para të legalizimit për pallatet që nuk janë pajisur me certifikatë pronësie.

Në një ceremoni të posacme, drejtori i Pergjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame së bashku me deputeten e zonës Vasilika Hysi dhe drejtoreshën e Tirana Veri Mirvjena Xhema ndanë 50 leje legalizimi për banorët që kishin blerë apartamente tek një investitore, e cila nuk jeton më....
Më Shumë