Tiranë, më 06.06.2018 NJOFTIM PËR SUBJEKTET NDËRTUES Të nderuar ndërtues dhe qytetarë, Siç jeni në dijeni, pas disa paralajmërimesh, më dt. 30 maj ALUIZNI publikoi listën paraprake e subjekteve ndërtuese me probleme në procesin e legalizimit të pallateve me shkelje në lejen ...
Më Shumë