DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 07.02.2019 NJOFTIM PËR SHTYP Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot pasdite me 75 vota ligjin “Për Kadastrën në Republikën e Shqipërisë”. Pasi pranoi me votat e maxhorancës dhe të opozitës dekretin e Presidentit të Republikës për kthimin e “Ligji...
Më Shumë