Përfundon procesi i legalizimeve në Pezë. Pas legalizimeve, nis regjistrimi edhe i tokës bujqësore

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 09.02.2019 NJOFTIM PËR SHTYP Peza është zona e parë në Tiranë që përfundon procesin e legalizimeve. Në një aktivitetet të zhvilluar në këtë njësi administrative, Aluizni dha lejet e fundit që përmbyllin kështu një proces të gjatë në kohë dhe të...
Më Shumë