DENONCIMET TEK UNAZA E MADHE

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 07.12.2018 DEKLARATË PËR SHTYP Në muajt e fundit të vitit 2013, në një nga daljet e para publike kemi denoncuar legalizimet abuzive. Në atë kohë unë i bëra thirrje institucioneve ligjzbatuese që e kishin gjithë mbështetjen tonë për të hetuar...
Më Shumë

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 04.12.2018 NJOFTIM PËR SHTYP Projektligji për Kadastrën nisi sot diskutimin në Komisionet parlamentare të Kuvendit të Shqipërisë. Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, Artan Lame ishte në Komisionin e Veprimtarive Prodhuese ku shpjegoi draftin e...
Më Shumë

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 27.11.2018 DEKLARATË PËR SHTYP Prej dy muajsh ALUIZNI ka filluar një punë paraprake për evidentimin e objekteve pa leje që preken nga projekti i Unazës së Madhe. Kjo punë u bë mbi bazën e projektit paraprak të miratuar nga Këshilli Teknik i...
Më Shumë

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 23.11.2018 NJOFTIM PËR SHTYP Agjencia e Legalizimit zhvilloi sot në Libofshë aktivitetin për mbylljen e procesit të legalizimeve në të gjitha njësitë administrative të Qarkut Fier. Konkretisht bëhet fjalë për komunat bujqësore më të rëndësishme...
Më Shumë

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 21.11.2018 DEKLARATË PËR SHTYP Mbrëmë në studion televizive të emisionit “Dritare” të gazetares Rudina Xhunga ndërsa diskutohej për projektin e Unazës së Madhe të Tiranës, një nga qytetarët në lidhje direkte ngriti pretendimin se “i jan...
Më Shumë

DREJTORIA E ALUIZNI-t TIRANA RURALE Tiranë, më 09.11.2018 SHPALLJE PËR TËRHEQJEN E LEJES SË LEGALIZIMIT Të nderuar qytetarë! Më poshtë gjeni listën emërore të banorëve në fshatrat rreth Tiranës, të cilët kanë gati lejen e legalizimit të patërhequr, pas shpalljes nga ALUIZNI. Ju...
Më Shumë

DREJTORIA E ALUIZNI-t KAMËZ-VORË Tiranë, më 08.11.2018 SHPALLJE PËR TËRHEQJEN E LEJES SË LEGALIZIMIT Të nderuar qytetarë! Më poshtë gjeni listën emërore të banorëve Kamëz-Vorë, të cilët kanë gati lejen e legalizimit të patërhequr, pas shpalljes nga ALUIZNI. Ju lutemi, paraqituni...
Më Shumë

DREJTORIA E ALUIZNI-t TIRANA 2 Tiranë, më 07.11.2018 SHPALLJE PËR TËRHEQJEN E LEJES SË LEGALIZIMIT Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave të Ndërtimeve Informale publikon listën me emrat e 63 personave që kanë përfituar tashmë lejen e legalizimit. Këto leje...
Më Shumë

DREJTORIA E ALUIZNI-t TIRANA VERI Tiranë, më 07.11.2018 SHPALLJE PËR TËRHEQJEN E LEJES SË LEGALIZIMIT Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave të Ndërtimeve Informale ka publikuar listën me 1200 banorë që kanë gati lejen e legalizimit në Tiranë...
Më Shumë

DREJTORIA E ALUIZNI-t ZONAT TURISTIKE Tiranë, më 22.10.2018 SHPALLJE PËR TËRHEQJEN E LEJES SË LEGALIZIMIT Drejtoria e ALUIZNI-t Zonat Turistike, pasi ka marrë në shqyrtim kërkesat për legalizimin e nërtimeve informale, shtesave në ndërtimet pa leje, referuar percaktimeve të...
Më Shumë