Nahen Leje Legalizimi ne Lushnje

300 qyetarë të Lushnjes kanë përfituar nga legalizimi falas. Në një ceremoni për shpërndarjen e lejeve morën pjesë drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, z. Artan Lame, ministrja e Zhvillimit Urban, zj. Eglantina Gjermeni, kryetari i Bashkise, z. Fatos Tusha si dhe deputetët ...
Më Shumë