Tiranë, më 13.09.2018  DEKLARATË SHTYPI VKM PËR BANESAT E NDËRTUARA PARA 1991 Në korrik 2018, Qeveria miratoi Vendimin 442: “Për regjistrimin e Banesave të ndërtuara para vitit...
Më Shumë

KONFERENCE SHTYPI 30.05.2018 SITUATA ME PALLATET E BRAKTISURA Vjet në janar Qeveria miratoi VKM 19/2017 “Per përcaktimin e rregullave të legalizimit te objekteve me leje ndertimi,...
Më Shumë

Tiranë, më 28 .03.2018  Mbi fenomenet korruptive të vërejtura gjatë kontrolleve të kryera nga ZQRPP në lidhje me regjistrimet e AMTP (toka bujqësore).   Përmbledhje të...
Më Shumë

Lame: Gjithë ALUIZNI në ristrukturim të plotë

DEKLARATE SHTYPI Tiranë, 22.08.2017 TE DHENA PER 4-VJEÇARIN Në këto ditë të fundit të këtij mandati, dëshiroj të ndaj me ju disa rezultate të arritura në këto 1000 ditë. Çështja e...
Më Shumë

Ndahen lejet e para të legalizimit për pallatet që nuk janë pajisur me certifikatë pronësie.

Në një ceremoni të posacme, drejtori i Pergjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame së bashku me deputeten e zonës Vasilika Hysi dhe drejtoreshën e Tirana Veri Mirvjena Xhema ndanë 50 leje...
Më Shumë

DEKLARATE SHTYPI Tiranë, 23.03.2017

Aktualisht kemi hyrë në fazën përmbyllëse të procesit të legalizimeve në zonat informale. Në ditët në vijim do të ndiqni rradhë pas rradhe që, për zona informale, për fshatra,...
Më Shumë

Vlorë, 600 qytetarë përfundojnë procesin e legalizimit

600 qytetarë në Vlorë kanë arritur të finalizojnë procesin e legalizimit. Në një ceremoni të zhvilluar në Pallatin e Sportit “Flamurtari” mori pjesë Kryeministri z. Edi Rama,...
Më Shumë

Jepet leja e 110.000 e legalizimit

Kryeministri Edi Rama, kreu i ALUIZNI-t Artan Lame kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj si dhe ministri i Brendshëm Saimir Tahiri kanë shpërndarë  lejen e 110.000 të legalizimit....
Më Shumë

Shpërndahen 250 leje legalizimi në zonën e Kombinatit, Tiranë

250 leje legalizimi janë shpërndarë  në zonën e Kombinatit, në Tiranë. Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të ALUIZNI-t, Artan Lame...
Më Shumë

Leje legalizimi në Gramsh

Për herë të parë, 10 vjet pas ngritjes së Agjencisë së Legalizimit, ALUIZNI i Elbasanit ka shpërndarë leje legalizimi për banorët e Gramshit.  Në aktivitetin e dorëzimit të 200...
Më Shumë

Nahen Leje Legalizimi ne Lushnje

300 qyetarë të Lushnjes kanë përfituar nga legalizimi falas. Në një ceremoni për shpërndarjen e lejeve morën pjesë drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, z. Artan Lame, ministrja e...
Më Shumë

Ndahen 700 leje legalizimi në Ishëm

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, Artan Lame së bashku me Kryetarin e Kuvendit Ilir Meta, Ministrin e Mjedisit Lefter Koka dhe drejtorin e ALUIZNI-t Durres Flamur Gjuzi, morën...
Më Shumë

Leje Legalizimi në Njësinë 3

Drejtori i Pergjithshem i ALUIZNI-t Artan Lame se bashku me Ministren e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermeni dhe deputeten Blerina Gjylameti kane ndare leje legalizimi per banoret e...
Më Shumë

Ndarja e Lejeve te Legalizimit ne Laprake

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI Artan Lame, i shoqëruar nga deputeti i zonës Rakip Suli dhe nga drejtoresha e Tirana-Veri Mirvjena Xhema, kanë qenë sot në njësinë administrative...
Më Shumë

Deklaratë për Shtyp 14.09.2016

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame dhe Kryeregjsitruesi Ilirjan Muho zhvilluan një deklaratë të përbashkët shtypi mbi marrëveshjen  ALUIZNI-Hipotekë. Nga dita e hënë...
Më Shumë

Jepen 1000 lejet e para në Kamëz pas hapjes së Drejtorisë së ALUIZNI-t

Drejtoria e ALUIZNI-t për Kamzën dhe Vorën e krijuar vetëm tre muaj më parë publikon sot bllokun e parë të lejeve të legalizimit. 1000 qytetarë, kryesisht të zonës së Kamzës dhe...
Më Shumë

NJOFTIM

NJOFTIM   Në mbledhjen e djeshme të Këshillit të Ministrave, u miratuan disa ndryshime në VKM nr.589/2014, “Për përcaktimin e procedurave të evidentimit faktik në terren t...
Më Shumë

Deklarate per shtyp 15.08.2016

Nëse për shumicën e institucioneve të shtetit, këta muaj janë periudhë pushimi, për ALUIZNI-n situata qëndron ndryshe. Muajt e verës (dhe vecanërisht periudha gusht-shtator) janë...
Më Shumë

1050 qytetarë të Shijakut marrin lejen e Legalizimit

Drejoria e ALUIZNI-t Durrës ka shpërndarë 1050 leje legalizimi për banorët e kësaj zone. Gjatë ceremonisë së shpërndarjes së lejeve ishte i pranishëm Kryeministri Edi Rama,...
Më Shumë

Legalizohen 300 objekte në Vorë

300 familje në bashkinë e Vorës kanë marrë lejet e legalizimit të banesave të tyre përmes procedurave të lehtësuara dhe për herë të parë falas. Në ceremoninë e shpërndarjes së...
Më Shumë